Löpning

Träningsläger!

Äntligen är den nya bloggen uppe! Lite detaljer att fila på, men det här blir bra tror jag 😀 Och jag kan äntligen använda mina älskade  emojis igen. Yay!

image

De senaste dagarna har jag haft ett eget litet miniträningsläger. Jag blev inspirerad av Patrik som har åkt tillbaka till Tyskland för att dra igång med försäsongen. De var på träningsläger hela förra veckan och tränade tre ggr om dagen. Han såg så himla fräsch och fit ut på alla bilder så jag tänkte att om jag ska vara ihop med en sån där läckerbit kan jag inte sitta här i soffan som ett gammalt fetto med tantröv.. 🙈 Så jag körde ett tre dagar långt superintensivt träningsläger!

image

image

Dag 1: 9 km löpning (förmiddag), högintensivt konditionspass + styrka med kroppsvikter (eftermiddag)

Dag 2: 7 km Marit Björgen-intervaller på löpband (förmiddag), yoga för axlar och öppning av bröstet (eftermiddag)

Dag 3: 5 km löpning (förmiddag), högintensivt konditionspass + styrka med kroppsvikter (eftermiddag)

image

Efter det sista konditionspasset var mina ben som två orörliga trästockar. Helt död. Jag måste dock chocka kroppen såhär för att komma igång, jag är ju en ”allt eller inget-person”. För mig funkar det inte att smyga igång. Men, efter de här tre dagarna tyckte jag att jag hade förtjänat en vilodag igår och det tackar min kropp mig för, haha.

image

Ni har säkert märkt att jag älskar färgglada träningskläder.. Blir ju så mycket roligare att träna då! Just det här setet är topp från Kari Traa, tights från Under Armour, skor från Salming.

7 svar till “Träningsläger!

 1. Natta skriver:

  Älskar den nya utformningen på bloggen. Mycket lättare att läsa 🙂 Känner lite väl mkt igen mig i det där allt eller inget tänkte haha

  1. jessicaalmenas skriver:

   Kul! Jag gillar det också mycket bättre 👍🏻😀

 2. Anonym skriver:

  Hur ser en tantröv ut?

 3. Annika Halldin skriver:

  Hej, skulle man kunna få tips om vad Marit Björgen-intervaller på löpband, är för något ? Du kanske redan har skrivit det i bloggen, men då har jag missat det.. Gillar dina intervaller och försöker köra dom i alla fall 1 ggr i veckan.

  1. jessicaalmenas skriver:

   Kul att du gillar Almenäs-intervallerna! 😀 Ska snart göra ett inlägg om Marit Björgen-intervallerna i bloggen, så håll utkik.

   1. Annika skriver:

    Åhhhh vad kul ! Tack på förhand

 4. Amanda skriver:

  Vadå som ett gammalt fetto med tantröv? Tycker det är oansvarigt att uttrycka sig på de sättet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.