Jobb

Kassel life

image image

Klänning H&M (rean!), skor Blankens, väska Zara, solglasögon Nividas. 

Jag trivs faktiskt rätt bra här i Kassel. Förmodligen mest för att Patrik är här, men det är en småtrevlig stad (förutom shoppingen som suger!!). Vad gör jag då här på dagarna? Patrik tränar oftast två gånger om dagen och då brukar jag också träna eller jobba med mail/blogg/podd osv. När han är hemma så pysslar vi dels med våra gemensamma projekt (vi har faktiskt startat ett företag ihop så det är en hel del att greja med) eller lagar mat eller spelar spel eller tar en sväng till parken och spelar lite basket. Jag kan gilla att vara spelarfru ibland, även om jag inte tror att det skulle passa mig att vara det på heltid. Jag är nog inte så bra på att passa upp och anpassa mig efter andra 🙈

Det finns en del mysiga restauranger här också. Patrik och hans lag har förstås sina stamställen där de får lite extra bra service, de är ju kändisar här i stan 😁 En restaurang vi ofta går till är El Erni och där var vi häromkvällen med Johan (Sjöstrand) som är den enda andra svensken i MT Melsungen. Man är ju inte sitt snyggaste på blixtbilder men håll till godo med våra svettiga röda nyllen..

image image

Igår var Patrik och jag och käkade på en annan trevlig restaurang med mysig utegård och jag var en lycklig lycklig tjej som fick njuta av foie gras för första gången på säkert en månad!

image

image image image image

5 svar till “Kassel life

 1. Erika skriver:

  Tycker ni är så fina tillsammans. Ni verkar lyckliga. Skulle vara spännande att höra hur er kärlekshistoria började…? 😉

  1. jessicaalmenas skriver:

   Vad gullig du är! Vi är faktiskt superlyckliga. Får se om jag drar den historian nån gång.. Men det är rätt privat ändå 🙈😬 Kram!

 2. Viv skriver:

  Var kommer de fina glasögonen ifrån? 😀

  1. jessicaalmenas skriver:

   Från ett märke som heter Nividas.

 3. Rockmamma skriver:

  Fina bilder som vanligt. Brukar inte kommentera men det här med gåslever är ingen bra idé, framställningen är rent djurplågeri. Det är förbjudet i Sverige men inte olagligt att importera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.