Jobb

White wedding dreams..

Jag har ju ett jobb där jag har lyxen att få bära många otroligt vackra och exklusiva klänningar. Till exempel har jag burit ett gäng VITA klänningar genom åren och många gånger har jag tänkt ”åh DEN HÄR ska jag ha när jag gifter mig!”. Tja, om det nu nån gång händer 😬 Är 40 och ingen har nånsin friat till mig så det har ju inte direkt varit nära om man säger så. Men, jag har ändå lite förhoppningar på min pojkvän. För vi är båda två ganska övertygade om att vi är rätt för varann och vill leva tillsammans.

Det är kanske inte så viktigt att gifta sig egentligen, men jag har iallafall drömt om att få vara prinsessa för en dag sen jag var liten. Och hur kul är det inte att ha en stor fest med sina vänner?!

Har plockat fram några av mina vita drömklänningar genom åren. Vilken skulle ni välja av dessa?

1.Den här söta Grace Kelly/Audrey Hepburn-klänningen hade jag i She’s got the look som gick på TV12. Kommer faktiskt inte ihåg var den är ifrån, tror kanske ASOS brudkollektion.img_7983 img_8410

2.Den här blåsan från Fadi El Khoury hade jag i Lets Dance. Den är egentligen ljusgrå, men så drömmig att den får vara med iallafall.img_2145

3.Lars Wallin har skapat den här magiska kreationen som jag hade på Kristallen 2014. Älskar den så mycket, även om den kanske inte är den klassiska brudklänningen.img_2660

4.Ida Sjöstedt kan det där med att göra prinsessklänningar! Den här bar jag i Lets Dance en gång.img_3662

5.Även den här överjordiska klänningen kommer från Ida Sjöstedt. Man känner sig som en liten skogsälva i den. img_5432

6.Prinsessan Victoria har också burit den här fina, klassiska klänningen från Lindex.Jag hade den i Nyhetsmorgon en gång när jag och Jesper Börjesson låtsasgifte oss 😹img_5869 img_5877

7.Åh, den här blommiga skapelsen är en av mina favvisar! Kan dock inte för min värld minnas var den kommer ifrån 😳 Kanske ASOS brudkollektion? Hade den i Lets Dance i våras.img_6899

8.Även den här ljuvliga saken kommer från Ida Sjöstedt. Bar den på Lets Dance-premiären iår. img_6444

Vilken av dessa borde ligga på topp på min brudklänningslista? (Om Patrik läser detta blir han eventuellt lite nervös. Eventuellt livrädd och springer långt åt andra hållet. Bort från Bridezillan, haha 😹)

17 svar till “White wedding dreams..

 1. Martina skriver:

  Väldigt fina allihop. Nr 6 eller 8 är mina favoriter ❤

 2. Hanna skriver:

  5 eller 8

 3. Anna skriver:

  Älskar nummer 4!! Den vill jag gifta mig i 😃

 4. Gunvor skriver:

  Nr 6 Kram🙂

 5. Gunvor skriver:

  Jag tycker nr 6 🙂

 6. Petra skriver:

  Nummer 4 såklart! 😍

 7. Sofia Adelin skriver:

  Älskar nr 2 och 6! Med förhoppning om att din dröm blir sann snart snygging 😘 / Kram

 8. Amanda skriver:

  5 eller 8 😍

 9. Soile skriver:

  Jag tycker du är så snygg i alla klänningar men om jag måste välja så nr 4 och 5

 10. Du som har så långa snygga ben och jag som gillar det enkla utan en massa krussiduller rösta på nr 1 eller möjligtvis nr 6. Men jag tänker att det viktigaste är att du känner att du trivs i klänningen och känner att det där är jag. Man vill titta tillbaka på sina bröllopsbilder några år senare och skämmas. Lycka till och jag hoppas att MANNEN friar <3 Länge leve kärleken!
  Kram Helén

 11. Berit skriver:

  Åh den vackra nummer 7 är ju perfekt till dig och Patrik 🙂

 12. Åsa skriver:

  Nr 4 och 6 var vackrast tycker jag!

 13. Astrid skriver:

  Du ser fantastisk ut i vad som helst men Ida Sjöstedt!!

 14. Hanna skriver:

  Nummer 8! Och nu väntar jag med spänning på hur lång tid det tar innan detta blogginlägg leder till bröllopsrubriker på kvällstidningarnas löpsedlar 😉

 15. Carina skriver:

  Snygga quinna!!! Herregud, du e ju gjord för Ida Sjöstedts klänningar! Nr5 e underbar!!

 16. Hanna skriver:

  1!!! 😍😍😍

 17. Teijsan skriver:

  Klänning 7!! Vacker och otradionell 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.