Livet

Höst i Kassel

Match igår och det blev seger för Melsungen minsann. Härligt! Det innebär att det blir några lediga dagar för Patrik i slutet av veckan så då bär det av till Göteborg. Idag har vi mest varit ute och vältrat oss i hösten och fina Kassel. img_8351Höstens färger i matvarubutiken. Visst blir man sugen?!

 img_8367Kommer förmodligen aldrig att ta av mig den här mysdressen i cashmere från Soft Goat. Nu är jag redo att sitta inne och mysa med ett glas rött, lite choklad och ett läskig skräckfilm.

 img_8366Melsungens maskot draken var lite trött igår.. Han kanske hade varit ute och slarvat i fredags? Jag menar, han smälte ju säkert in fint för en gångs skull, bland alla Halloween-firare 🙈😹

 img_8398 img_8400Orangeriet i Kassel. Mästerfotograf Fahlgren har till och med lyckats få till ett drömskt suddigt ljus i bilderna. Men det var magiskt ute idag, sol men ändå jättemörk himmel och så alla höstfärger på det.

 img_8406 img_8409Det är inte alltid jag kommer med på bilden när min kära man ska ta våra wefies.. Haha, där ser man var hans fokus ligger.

 img_8417 img_8425Där borta i bakgrunden, adelns lilla lusthus från svunna tider. Föreställer mig att man satt där och hade små kafferep eller tebjudningar.

 img_8427Höst. Bästa årstiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.