Livet

Rapport från värmen

Wifi funkar lite bättre plötsligt, jippi! Hoppas jag lyckas ladda upp några bilder. Idag fick jag äntligen till ett träningspass trots vårt extremt tighta schema. Det blev bara 4 km löpning i sand och berg, men det är bättre än inget. Avslutade rundan på den i underbara stranden en bit från vårt hotell. Älskar att sitta och lyssna på havet och titta på surfarna 😍 Skönt också när det blir lite svalare på ivällarna. Idag stod vi i solen och jobbade hela dagen och det var slitigt faktiskt. Man får tänka på att dricka mängder av vatten hela tiden. img_9248 img_9257 img_9262Fick en ny kompis på stranden. Riktigt kelsjuk vovve 😍

img_9273 img_9278

2 svar till “Rapport från värmen

  1. Hoppas du sprang sakta så du hann njuta av miljön 😉 KRAM

  2. Gourmettjejen skriver:

    Ser helt magiskt ut. You go girl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.