Livet

Saknar! ❤️

img_6482Längtar ihjäl mig efter min bättre hälft. Min favoritmänniska. Att man vid 39 års ålder springer in i en sån guldklimp är inget annat än ett under. Det är som Håkan sjunger i min favoritsång: ”Jag tror, när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än.” Det bästa kan hända en vanlig vinterdag när du är 39 år gammal. Och allt som komma skall blir ännu bättre tillsammans med honom ❤️

6 svar till “Saknar! ❤️

 1. Hannu Järvinen skriver:

  Du är så lyclig att ha finnat så snygg toyboy även du är ganska gammal kvinna.

 2. Kärlek är vackert! Jag är lycklig att jag som 48 åring fortfarande känner sug i magen och längtan i hjärtat när min man, som jag varit tillsammans med i 31 år, är ute och reser. TACK för teknik som FaceTime <3

 3. Anonym skriver:

  Vackert par, det lyser om er!

 4. Anonym skriver:

  Det vore roligt att läsa hur ni träffades 🙂

 5. Hanna skriver:

  Kan du inte berätta hur ni träffades? Ni är så fina ihop!!!

 6. Gunvor skriver:

  Väldigt fin bild på er och härliga ord från dig Jessica,Är så glad för att ni har det bra…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.