Livet

Jag gjorde en Glenn HysĂ©n.. 🙈

Gjorde bort mig lite igĂ„r, jag blev helt enkelt lite ivrig.. SĂ„g en artikel i Aftonbladet om att Patrik skulle spela i Hammarby Handboll nĂ€sta Ă„r (det har varit lite dragkamp om honom sen det blev kĂ€nt att han skulle flytta hem till Sverige nĂ€mligen) och tĂ€nkte vĂ€l: kul att det Ă€r offentligt Ă€ntligen, dĂ„ ska jag hjĂ€lpa dem att fĂ„ lite uppmĂ€rksamhet kring det. SĂ„ jag retweetade helt enkelt Johan Flincks tweet om artikeln. Sagt och gjort, bestĂ€mde mig sen för att lĂ€sa artikeln lite noggrannare (hade bara lĂ€st ingressen, Ă€r man en brĂ„ttom-mĂ€nniska sĂ„ Ă€r man..🙈) och insĂ„g att Hammarby inte bekrĂ€ftade Sportbladets uppgifter. Oups. Jag hade gjort en Glenn HysĂ©n. 

Ni som gillar sport kanske kommer ihĂ„g nĂ€r Glenn HysĂ©n stĂ€llde sig upp i BlĂ„vitt-klacken och skrek ”Tobbe Ă€r klar!”. Innan Tobbe var, ja, klar.. Det var iaf inget som varken BlĂ„vitt eller Tobias sjĂ€lv var redo att kommunicera utĂ„t i det lĂ€get. Men Ă€r man Glenn HysĂ©n kommer man undan med det mesta, haha. Han Ă€r ju för go. Om ni inte har lĂ€st hans krönikor i Expressen sĂ„ har ni nĂ„gra timmars underhĂ„llning framför er, in i arkivet och leta upp dem đŸ˜č Även Tobias Hysen skrattade gott Ă„t mitt lilla misstag..

Jaja, nu Ă€r det ute iaf 🙈 Min elvaĂ„riga sons första reaktion var att han inte tĂ€nker gĂ„ pĂ„ en enda match. Han Ă€r ju nĂ€mligen AIK-are. Och gĂ„ pĂ„ en Bajen-match dĂ„.. NĂ€ det kunde han inte tĂ€nka sig! Det Ă€r allvarliga grejer det dĂ€r. Dylan var ocksĂ„ tveksam till att gĂ„ pĂ„ matcherna. NĂ€r vi sĂ„g Hammarby-Ricoh för en mĂ„nad sen tyckte han nĂ€mligen att Hammarbyklacken skrek sĂ„ högt att man fick ont i öronen och huvudet, haha.

Men om inte Hammarby portar mig pĂ„ matcherna efter min lilla fadĂ€s sĂ„ ska iallafall jag sitta dĂ€r och heja med Bajen-halsduk och plakat pĂ„ varenda match i höst. Blir kul! Hoppas vi ses dĂ€r 😀

Helt off topic: BrÀnde mig precis i munnen pÄ alldeles för varmt potatismos. Har nu stora blÄsor i gommen. Aj fasen vad ont det gör.

4 svar till “Jag gjorde en Glenn HysĂ©n.. 🙈

 1. Cissi skriver:

  Hoppades pĂ„ Guif sĂ„ Ă€r lite besviken men kul att han kommer hem till Sverige och spelar sĂ„klart 😉

 2. Marlene skriver:

  Sitter och tittar pÄ Lets Dance och jag mÄste sÀga att du passade bÀttre som programledare tillsammans med David!

 3. Rosita skriver:

  Ă…Ă„ hade hoppats pĂ„ Ricoh … 😉 Men fantastiskt ju att du fĂ„r hem gubben. Och – Ă€lskar (!) senaste poddavsnittet đŸ™ŒđŸ»
  Kram, handbollsmamma till tvÄ SpÄngatjejer

 4. Caroline skriver:

  Jag sĂ„g honom spela en hel del i SĂ€vehof (och fick Ă€ven Ă€ran att trĂ€ffa honom efter de tagit guld 2005), sĂ„ jag tycker ju att han hör hemma dĂ€r. Men det Ă€r ju klar fördel med Hammarby eftersom jag nu bor i Stockholm. 😛 FĂ„r vĂ€l börja följa Hammarby lite nu dĂ„. 😉 MĂ„ste bli skönt för er att Ă€ntligen fĂ„ bo i samma stad! â€đŸ˜Š

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.