Familj

Provsmakning av Little Farmer đŸ‘©đŸŒâ€đŸŒŸ

I samarbete med LantmÀnnen och Little Farmer.

För en vecka sen skrev jag hĂ€r pĂ„ bloggen om LantmĂ€nnens nya barnmatsmĂ€rke Little Farmer Det Ă€r sĂ„ mycket som Ă€r bra med deras produkter – inte minst gillar jag namnet. Ser framför mig en mental bild pĂ„ min bebis klĂ€dd i smĂ„ bondeklĂ€der med en grep i handen (tĂ€nk Paris Hilton och Nicole Richie nĂ€r de gjorde den dĂ€r serien dĂ€r de skulle leva pĂ„ landet hahaha), sĂ„Ă„Ă„ gulligt! Men deras gröt och vĂ€lling Ă€r ju ocksĂ„ ekologisk och nĂ€rproducerad (dvs kommer frĂ„n bondgĂ„rdar i Sverige) och har gĂ„tt igenom LantmĂ€nnens kontroller för att hĂ„lla högsta kvalitet.

Vi Ă€r ju sĂ„ noga med vad vi stoppar i vĂ„ra egna kroppar sĂ„ det kĂ€nns kul att det nu gĂ„r att vĂ€lja bra produkter ocksĂ„ till vĂ„ra barn. Det Ă€r ju Ă€nnu viktigare att deras smĂ„ kroppar inte tankas med massa skit. KĂ€nns överhuvudtaget som om samhĂ€llet allt mer gĂ„r Ă„t det hĂ„llet. Vi gör allt oftare miljömedvetna val, oavsett vad det gĂ€ller – mat, klĂ€der, transporter osv. SĂ„ var det definitivt inte nĂ€r jag var liten och faktiskt inte heller nĂ€r mina stora barn var smĂ„. Det kĂ€nns som om det hĂ€r Ă€r en utveckling som gĂ„r vĂ€ldigt fort och det gĂ€ller att vara med pĂ„ tĂ„get.

Jag Ă€r en otĂ„lig person och har givetvis inte klarat av att vĂ€nta pĂ„ att lilleman ska komma ut och bli 4 mĂ„nader sĂ„ han kan testa Little Farmer.. NĂ€r jag var i Kassel i helgen fick Patriks systerdotter testa gröten och att tyda av ansiktsuttrycket sĂ„ gillade hon den 🙂 NĂ€r jag kom hem lĂ€t jag Ă€ven min 7-Ă„ring provsmaka. Med lite mer vĂ€lutvecklade smaklökar Ă€n en bebis har sĂ„ krĂ€vdes en liten uppgradering med jordgubbar och sylt. Dylans betyg blev: ”det hĂ€r kommer bebisen att gilla”. Även jag provsmakade och det vĂ€ckte ljuva minnen frĂ„n nĂ€r Dylan var liten och jag provsmakade pĂ„ allt hela tiden. Är man en nyfiken och stĂ€ndigt hungrig sjĂ€l sĂ„ Ă€r man


Dricker era barn vÀlling förresten? Alla mina barn har varit riktiga vÀllingÀlskare, sÄ jag gissar att det ocksÄ kommer att bli en favorit hos lillknatten. Jag brukar introducera det rÀtt tidigt, speciellt pÄ kvÀllen. de sover sÄ himla gott pÄ vÀlling. Jag drack sjÀlv vÀlling tills jag var rÀtt stor, typ 5, och min morfar Ät/drack det varje morgon tills han dog sÄ det verkar ligga i slÀkten, haha.

Om ni vill lĂ€sa mer om Little Farmer och deras produkter finns det information HÄR. Annars hittar ni dem i barnmatshyllorna i butiken.

Med den hÀr lÀnken fÄr ni 50% rabatt:-)

Detta Àr ett sponsrat inlÀgg i samarbete med LantmÀnnen. 

2 svar till “Provsmakning av Little Farmer đŸ‘©đŸŒâ€đŸŒŸ

  1. Linda skriver:

    Hej, och tack för en bra blogg!
    NĂ€r du sĂ€ger att du brukar introducera vĂ€lling tidigt, hur tidigt Ă€r det? Jag fick mitt första barn i mars och Ă€r alltsĂ„ rookie pĂ„ sĂ„nt hĂ€r! 🙂

  2. Johanna skriver:

    Jag tycker inte man kan kalla de som inte vaccinerar för idioter. Förmodligen har man tagit det jÀttesvÄra beslutet av en anledning. MÄnga har barn som skadats av vaccinet mot mÀssling. Jag hade aldrig tidigare ifrÄgasatt vaccin, förrÀn min dotter började halta efter sprutan. NÀr man sprutar in olika gifter som aluminium i kroppen utan att passera kroppens naturliga försvar. SÄ kan inga studier i vÀrlden visa vad som hÀnder i just din kropp eller i en liten bebis. Om det Àr sömnsjukan, autoimmuna sjukdomar, autism eller bara eksem. De har i mÄnga fall bevisats att det var just vaccinet som var orsaken. Bla. en hjÀrnforskare kunde bevisa sambandet med vaccinet och hans dotters autism i domstolen. Men alla Àr inte hjÀrnforskare och kan tala för sig, utan bara förÀldrar som ser det tydliga sambandet. Men ingen skulle tro dom, för det Àr sÄ svÄrt att bevisa. Vi ifrÄgasÀtter allt vi ger vÄra barn. Men aldrig vaccin. Varför fÄr man inte ifrÄgasÀtta det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.