Gravid

Deadline đŸ˜”

DessvÀrre inte deadline för bebisen, men vÀl för första manusinlÀmning pÄ min och Lovisas nÀsta bok. Det Àr mycket jobb med en bok ska ni veta.. Planering och möten och massa fotograferingar och massa skrivande förstÄs. Och det tar tid! Vi har hÄllit pÄ sen i höstas och boken kommer vÀl ut nÄgon gÄng i slutet pÄ 2017/början av 2018.

Är helt rökt i huvudet efter att ha jobbat igenom texterna den senaste veckan. Men det Ă€r ju himla kul ocksĂ„, som liten hade jag en dröm om att en dag fĂ„ skriva en bok (och jag har flera gĂ„nger börjat skriva pĂ„ diverse skönlitterĂ€ra verk, har dock aldrig orkat ta projekten i mĂ„l..) och nu har jag snart gett ut tre stycken trĂ€ningsböcker! Overkligt. TyvĂ€rr har bloggskrivandet blivit lite lidande eftersom jag har svĂ„rt att splittra fokus sen min utmattning. Ska nĂ„got bli klart mĂ„ste jag Ă€gna mig Ă„t en sak i taget, annars sitter jag dĂ€r med 50 pĂ„började projekt som aldrig avslutas.

HÀr Àr nÄgra bilder frÄn vÄr tredje och sista bokplÄtning. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.