Skönhet

Oliva 💚Jessica

Jag Àr sÄ glad över att berÀtta att jag frÄn och med nu och ett Är framÄt Àr ambassadör för hudvÄrdsmÀrket Oliva! Jag Àr ju vÀldigt noga med vilka produkter jag vill associeras med (det Àr viktigt för mig att det Àr nÄgot jag kan stÄ för och tycker om) och Oliva kÀnns som en perfect match. Blev vÀldigt glad nÀr jag fick frÄgan om att inleda ett lÀngre samarbete.

KÀnns extra spÀnnande att fÄ vara med pÄ tÄget nu, nÀr Oliva som varumÀrke genomgÄr stora förÀndringar. Nya snygga, moderna förpackningar med en olivkvist som kÀnnemÀrke, nya produkter som har sitt ursprung i vÀxtriket och Àr helt fria frÄn animaliska ingredienser samt en helt ny doft (frÀsch, naturlig och inte för stark). 

Jag Àlskar att Oliva Àr ett svenskt mÀrke med rötterna i BorlÀnge. Tycker man ska sponsra svenska produkter, speciellt sÄna som fokuserar pÄ hÄllbarhet och naturliga ingredienser. Olivoljan Àr ett urgammalt skönhetsmedel (har anvÀnts som det i över 2000 Är) och det Àr, som ni hör pÄ namnet, Olivas primÀra kÀlla till skonsam och effektiv hudvÄrd.

Jag har nu testat deras nya natt- och dagkrÀm i nÄgra veckor och det har gjort min hud gott. Dessutom de perfekta produkterna att ta med sig hit till Kreta och Grekland, olivernas förlovade land, haha. Natt- och dagkrÀmen finns bÄde som lÀtt parfymerad och oparfymerad. Jag gillar nÀr hudvÄrd doftar naturligt och inte sÄ starkt och syntetiskt. 

Alla produkter i den nya serien finns att köpa pÄ ditt apotek (dvs Kronans Apotek, Apoteket AB, Apotek HjÀrtat, Apoteksgruppen, Lloyds Apotek samt pÄ Apotea) och de Àr verkligen prisvÀrda. Mycket hudvÄrd för liten slant. HÄll utkik efter de nya snygga förpackningarna (olivkvisten!) och kom ihÄg att nu heter inte mÀrket Oliva by CCS lÀngre, utan bara Oliva. Hoppas att ni hÀnger med mig pÄ den hÀr resan och upptÀcker hur gott Oliva gör för kropp och ansikte. Kommer framöver att testa och berÀtta om fler produkter hÀr och pÄ Instragram.

 

I samarbete med Oliva. #reklam

3 svar till “Oliva 💚Jessica

  1. Anna skriver:

    Hej, tack för allt bra du skriver om. KĂ€nner igen mig i delar av din utmattning Ă€r inte heller deprimerad men spĂ€nd och stressad i kroppen och fĂ„r Ă„ngest. Åt du medicin direkt och försökte fĂ„ bukt pĂ„ det eller tog du medicin direkt? Vad Ă„t du för nĂ„got kĂ€nner snart att kraften tar slut med dessa anfall. Samtidigt som man ska bemöta Ă„ngesten och gĂ„ igenom den… har du nĂ„gra rĂ„d? Kram

  2. Terese skriver:

    Älskar Oliva! Har anvĂ€nt det mĂ€rket i flera Ă„r 🙂

  3. Lotta skriver:

    Undrar om cremerna passar en torr hud?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.