Livet

Sjuklingar đŸ€’đŸ€§

Jaha, dĂ„ var det dags igen. Dunderförkylda. BĂ„de jag och Sam. Det Ă€r ju sjukt jobbigt att bara vara sjuk sjĂ€lv, men att samtidigt ta hand om en sjuk bebis Ă€r…en utmaning. Stackars Sam Ă€r sĂ„ snorig och verkar ha ont i halsen, för han Ă€ter bara pyttelite Ă„t gĂ„ngen och skriker nĂ€stan hela tiden. SĂ€rskilt pĂ„ natten. JĂ€klar vad vi har kĂ€mpat pĂ„ pĂ„ nĂ€tterna de senaste dygnen. Jag har dessutom hosta sĂ„ OM bebisen och Patrik lyckas somna sĂ„ vaknar de snart av mitt kraxande. Tappat rösten har jag ocksĂ„ gjort. MĂ€rkligt det dĂ€r, gör alltid det nĂ€r jag Ă€r förkyld. Inte sĂ€rskilt bra i mitt jobb. Det Ă€e mĂ„nga sĂ€ndningar jag har kraxat mig igenom. Har vĂ€l testat varenda huskur i hela vĂ€rlden. En gĂ„ng fick jag ocksĂ„ en hĂ€stspruta (med nĂ„got skumt i) i baken pĂ„ JĂ€gerso, haha. HjĂ€lpte gjorde den iallafall.

Har kĂ€nt att förkylningen har varit pĂ„ gĂ„ng Ă€nda sen jag kom hem frĂ„n Kreta, men den har inte riktigt brutit ut förrĂ€n nu. Tror det som knuffade mig över kanten var min premiĂ€rjoggingtur med min nya Thule chariot, jag goggade (jogging varvat med rask gĂ„ng) ju en mil och det kanske var att ta i med en infektion i kroppen. Det Ă€r ju ocksĂ„ det trĂ„kigaste med att vara sjuk, att man inte kan trĂ€na. KĂ€nns som om jag aldrig riktigt kommer igĂ„ng ordentligt efter graviditeten. Jag vill kĂ€nna mig stark igen! LĂ€ngtar efter att fĂ„ tillbaka min vanliga kropp. BĂ„de hur den brukar kĂ€nnas (stark, uthĂ„llig) och hur den brukar se ut. Har helt slutat gĂ„ ner i vikt och har fortfarande 7 kg kvar till vad jag vĂ€gde innan graviditeten. Inte för att det Ă€r sĂ„ noga med ett kilo hit eller ett kilo dit, men 7 kg Ă€r ju ganska mycket vilket innebĂ€r att jag inte ens Ă€r nĂ€ra att komma i mina klĂ€der. Jag vill ocksĂ„ hitta ett nytt maraton att sikta pĂ„ och dĂ„ mĂ„ste jag ju kunna trĂ€na ordentligt. Lite orovĂ€ckande var det att jag fick lite kĂ€nningar av löparknĂ€ nĂ€r jag sprang senast. Hmmm, fĂ„r frĂ„ga Lofsan om det nĂ€r vi poddar imorgon. OM jag har fĂ„tt tillbaka rösten đŸ˜±Â 

3 svar till “Sjuklingar đŸ€’đŸ€§

 1. Annika Svensson skriver:

  Stackare! Vad kĂ€mpigt! Krya pĂ„ er! 🙏

 2. Petra skriver:

  Krya pÄ er!!
  Men lovisa pratade ju om löparknĂ€ förra podden!! Lyssna igen.. 🙂

  Inser nu att det Ă€r ju dĂ€rför jag har avskytt hösten, alla dessa förkylningar o smĂ„barn… en mörk o tröttsam tid, nu nĂ€r lilleman Ă€r 8Ă„r strax har jag börjat att tycka om hösten o nu Ă€r det ju helt plötsligt redan nov.. men vi har inte varit direkt sjuka hemma, inte i höst o inte pĂ„ flera Ă„r… sĂ„ skönt!!!

 3. Malin skriver:

  Åh var har du hittat de fina hoodisarna ni har pĂ„ er? 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.