Okategoriserade

Personliga klappar Ă€r roligast 💝

//Samarbete med Önskefoto//

Jag Àlskar personliga saker, till exempel nÀr man sÀtter sina egna bilder pÄ vÀggen eller nÀr det stÄr ens namn pÄ muggar, nyckelringar, mobilskal, halsband osv. Jag har faktiskt flera gÄnger gjort mina egna fotokalendrar pÄ nÀtet, det Àr ju sÄ mycket roligare att titta pÄ sina egna favoritbilder Àn pÄ nÄt random hopplock av bilder som man inte har nÄgon relation till.

I Ă„r gjorde jag tvĂ„ likadana fotokalendrar hos Önskefoto, en att hĂ€nga pĂ„ vĂ€ggen hemma hos oss och en som jag har tĂ€nkt ge i julklapp till min mamma. Och ja, jag vĂ„gar skriva det hĂ€r eftersom hon inte lĂ€ser bloggar och inte heller har instagram 🙈 Min mamma bor i Östersund och vi ses inte sĂ„ ofta sĂ„ jag tĂ€nkte att det kunde vara kul för henne att titta pĂ„ bilder av barnbarnen och sin eminenta dotter förstĂ„s, hehe. 

Det Ă€r bĂ„de lĂ€tt OCH kul att göra kalendern. Det Ă€r bara att ladda ner appen Önskefoto och sen plockar man ihop den bit för bit. Man kan bestĂ€mma allt frĂ„n utseende, bakgrundsfĂ€rg, typsnitt, antal bilder osv. Man kan ocksĂ„ skriva in födelsedagar och andra viktiga dagar. Det svĂ„raste var egentligen att vĂ€lja vilka bilder som skulle vara med, det fanns ju sĂ„ mĂ„nga fina. Bara nĂ„gra dagar efter att bestĂ€llningen var gjord landade de fina kalendrarna i brevlĂ„dan. Jag Ă€r supernöjd, Ă€lskar att pilla med sĂ„nt hĂ€r och det Ă€r sĂ„ himla roligt att ge bort.

Nu kan ni ocksĂ„ klicka hem den hĂ€r toppenjulklappen hur enkelt som helst och till superpris! Antingen laddar ni ner appen HÄR eller sĂ„ bestĂ€ller ni pĂ„ nĂ€tet HÄR. Sen klipper och klistrar ni ihop kalendern och nĂ€r ni gĂ„r till kassan sĂ„ skriver ni in rabattkoden JESSICA2017 sĂ„ fĂ„r ni 50% rabatt! Rabatten gĂ€ller till den 14/12. Ni hinner! SĂ„ personlig och kul present, vem blir inte glad för det liksom?? 😀😍

//I annonssamarbete med Önskefoto//

Ett svar till “Personliga klappar Ă€r roligast 💝

  1. Anonym skriver:

    Hej. Vet inte om detta gĂ€ller Sam frĂ„n savannen 😊. Alla mina 3 barn har reagerat mot laktos deras första mĂ„nader. NĂ€r jag tog bort mjölkprodukter sĂ„ fick de mindre magknip. Körde laktosfritt ist. Kan vara vĂ€rt att prova om ni inte redan gjort det. KĂ€mpa och lycka till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.