Samarbete

The flower effect đŸŒč

I samarbete med Interflora

Jag Ă€lskar ju att fylla mitt hem med blommor! Älskar hur det doftar, hur det lyser upp ett helt rum och hur glad man blir av att se de rackarna. Just det dĂ€r som Interflora kallar för ”the flower effect”. Älskar ocksĂ„ att fĂ„ blommor av andra, blir helt spĂ€nd av förvĂ€ntan nĂ€r jag packar upp det prassliga pappret för att se vad som gömmer sig dĂ€rinne. 

TyvÀrr fÄr jag blommor alldeles för sÀllan (hint hint Patrik..). Oftast Àr det ju vid nÄt speciellt tillfÀlle som nÀr man har fÄtt barn eller nytt jobb eller fyller Är och dÄ fÄr man oftast sÄ mÄnga pÄ en gÄng att man inte ens har vaser som passar, haha. Men jag Àr inte den som Àr den, jag köper gÀrna blommor till mig sjÀlv.

Favoriterna varierar, men just nu Àr det mycket gröna blad (typ eucalyptus) och pioner. PÄ vÄren har jag stÀndigt tulpaner hemma. Rosor Àr ju ocksÄ vackra, men hÄller sig inte fina lika lÀnge som tulpanerna. FÀrgfavoriter varierar ocksÄ, men för tillfÀllet har jag snöat in pÄ rött. Precis som nÀr det gÀller klÀder, som ni kanske har sett pÄ min instagram. Det Àr mycket rött dÀr ja..

Ni mĂ„ste bara kolla in Interfloras julbuketter! De har sĂ„Ă„Ă„ mycket fint att vĂ€lja pĂ„. HÄR  hittar ni deras julavdelning. Otroligt vackra buketter. Och de stĂ„r sig lĂ€nge, det kan jag intyga eftersom jag sjĂ€lv har klickat hem tvĂ„ buketter. En underbar röd som heter Julmys, stor. den kostar 765 kr och ni hittar den HÄR. Den Ă€r sjukt vacker, kan inte se mig mĂ€tt. Klickade ocksĂ„ hem en julgrupp som Ă€r en perfekt present till nĂ„n som redan har allt (eller till alla andra ocksĂ„ för den delen). Den kostar 395 kr och dĂ„ gĂ„r 30 kr till LĂ€kare utan grĂ€nser. Dessutom en vacker prydnad hemma pĂ„ bordet. KĂ€nns skönt med lite fint att vila ögonen pĂ„ hĂ€r hemma i flyttkaoset. Den hittar ni HÄR. 

Gör nÄgon glad i jul och skicka en blomma. Eller sÀtt fÀrg pÄ ditt eget hem. Om man bestÀller innan 13 pÄ vardagar och 11 pÄ helger sÄ levererar Interflora samma dag. Julbuketterna ska bestÀllas innan den 23/12 kl 11 sÄ Àn har ni gott om tid.
God jul alla fina följare dÀr ute, mÄ era hem fyllas av blomdoft i jul!

//I samarbete med Interflora//

Ett svar till “The flower effect đŸŒč

  1. Therese skriver:

    Gillar verkligen inte att sprida negativ energi meeeen 795kr var ett ganska saftigt pris för nĂ„got som inte hĂ„ller mer Ă€n nĂ„n vecka! Hade definitivt bestĂ€llt blommor oftare om det inte var sĂ„Ă„Ă„ dyrt! Men mĂ„ste ocksĂ„ sĂ€ga att jag gillar dina sponsorinlĂ€gg dĂ„ de kĂ€nns sĂ„ Ă€kta! Tack för en bra blogg ! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.