Jobb

Är det krig? đŸ˜±

Ja man blir ju hyfsat skraj nÀr man yr i mössan vaknar till ett tjutande alarm kl 9 och ser det hÀr pÄ telefonen:

Med tanke pÄ var vi befinner oss sÄ kÀndes det minst sagt lÀskigt. Jag var övertygad om att det var krig (har lÀtt till katastroftankar som ni kanske minns..). Hade bara sovit 3,5 timme nÀr detta hÀnde sÄ jag var inte helt nöjd med att bli vÀckt. Kunde heller inte somna om utan lÄg och lyssnade efter ljud utanför och funderade pÄ om jag borde springa till skyddsrummet i berget vi fÄtt information om av Discovery. Började höra av mig till de andra och fick till slut beskedet att det var en stor brand flera mil bort sÄ det var bara att somna om. LÀttare sagt Àn gjort.. Lyckades iallafall till slut och sov 2 timmar till, men jag har varit riktigt sliten idag.

Hann bara med 45 minuters promenad och frisk luft innan det var dags att dra ivĂ€g till Sweden Arena och presskonferens med skiathlon-tjejerna Charlotte Kalla, Stina Nilsson, Anna Haag och Ebba Andersson. Det var verkligen en underbar dag i Alpensia idag. Bara nĂ„gra minusgrader och strĂ„lande sol. Sweden Arena ligger superhĂ€rligt precis vid slalombacken. Roligast pĂ„ presskonferensen: Stina Nilsson berĂ€ttade att hon hade blivit lite vĂ€l förtjust i rĂ€korna i OS-byn, hon Ă„t visst VÄLDIGT mĂ„nga rĂ€kor. Charlotte verkar megafokuserad och inne i sin bubbla.Stina pĂ„ sprĂ„ng, snabb i fötterna som alltid.

  Anders, den lilla linslusen, Ă€r alltid beredd med ett leende. Han ser sĂ„ himla snĂ€ll ut, visst? Hade sĂ€llskap av honom och Roberto och Anja och Camilla (ej pĂ„ bilden) pĂ„ presskonferensen och sĂ„ trĂ€ffade vi Patrick dĂ€r som Ă€ntligen hade fĂ„tt byta ut tĂ€ckbyxorna mot kostym och det verkade han rĂ€tt nöjd med…

Poppis tjej.

Hade hoppats hinna hĂ€lsa pĂ„ alla tjejerna men Charlotte och Stina var hett villebrĂ„d bland journalisterna. HĂ€lsade pĂ„ Ebba och pratade lite med Anna Haag som jag har trĂ€ffat förut. Hon Ă€r en himla go och kul tjej. Man vĂ„gar ju inte stĂ„ sĂ„ nĂ€ra dem nĂ€r man ska ta bild, NORO—virus och kĂ€nsliga skidĂ„kare och sĂ„. Inte för att jag Ă€r sjuk, men varför chansa. SĂ„ jag höll mig lite pĂ„ avstĂ„nd, haha.  

PĂ„ eftermiddagen gjorde jag en intervju med en norsk komiker som heter Esben Eckbo. Eller egentligen med karaktĂ€ren han spelar, 15-Ă„riga praktikanten Ove med vĂ€ldigt dĂ„lig hy… Det var skoj, jag har ju bott i Norge och har tittat en hel del pĂ„ Esben och program han varit med i. Han Ă€r vĂ€ldigt morsom, som man sĂ€ger pĂ„ norska, hehe. 

Återstoden av kvĂ€llen har vi repat i studion. Är en del som inte helt Ă€r pĂ„ plats Ă€nnu, men det löser sig nog till premiĂ€ren imorgon kl 19 (i Kanal 5). Hoppas jag..

4 svar till “Är det krig? đŸ˜±

  1. Johanna skriver:

    Men gud sĂ„ lĂ€skigt! Men det lĂ„ter Ă€ndĂ„ som en kul dag! 🙂

  2. Clara skriver:

    Haha men vad lÀskigt!!! Hade fÄtt samma panik som Du!

  3. Therese skriver:

    SÄ spÀnnande med allt dÀr pÄ OS, verkligen ett toppen jobb du verkar ha. Men lite otÀck vÀckning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.